je verblijf in moraira, spanje...

hoe er geraken?

alle info op een rij

wagen
of vliegtuig?

brugge – moraira = 1800 km

Moraira ligt op ongeveer 115km van Valencia en 75km van Alicante

Het goedkoopst vlieg je op Valencia met Ryanair, zowel van Zaventem als van Charleroi. Dit hangt af van de periode.

Als je van Charleroi vliegt, is de goedkoopste (en meest relaxte manier) manier om daar te geraken, met de Flibco bus.  Meer info www.flibco.com/nl

Op Alicante kan je niet alleen vanuit Zaventem of Charleroi vertrekken, maar ook vanuit Oostende.  Iets duurder, maar enorm dicht en makkelijk!

Ook de moeite om te checken, is Transavia, dat vliegt vanuit Eindhoven.  Dit is ongeveer dezelfde afstand als naar Charleroi, maar de parkeertarieven zijn er een stuk goedkoper.

Ook SN Brussels Airlines en Vueling hebben soms goeie tarieven.

eens aangekomen…

Autoverhuur

Geen twijfel mogelijk: via www.doyouspain.com heb je altijd de beste deals. Je kan er kiezen uit verschillende verhuurmaatschappijen en het is meestal spotgoedkoop.

Buiten het hoogseizoen kan je al een auto huren voor 15€ voor een ganse week! Let wel op: daar komt nog een klein bedrag handlingkosten bij en meestal moet je de eerste volle tank al betalen en wordt eventueel overschot vervolgens teruggestort na teruggave.

Ook tijdens het hoogseizoen vallen de huurprijzen zeer goed mee. Bij elke maatschappij staat ook vermeld of het “on airport” of “off airport” is.  Bij die laatste wordt je dan met een shuttlebus een tweetal km verder gebracht.